2022-06-20

Gymmattor - för rengöring och sanering

Ny rengöringsprodukt från GymDoktorn!

Vi är nu glada över att kunna erbjuda en ny produkt i vårt rengöringssortiment för olika typer av träningslokaler. Gymmattor är en koncentrerad saneringsvätska som har utformats speciellt för användning till icke-porösa träningsmattor och ännu mer specifikt för kampsport- och MMA mattor. Rengöringsvätskan säljs i en 5 liter dunk och späds 1:20 med varmt vatten. Applicera sedan med en mopp eller trasa och lämna att lufttorka. 

Rengöringsmedlet minimerar spridning av bakterier, sanerar mattorna och lämnar en fräsch doft efter användning. För mer information och priser kontakta oss via kontaktformuläret eller maila till info@gymdoktorn.se.

Fler nyheter

2022-09-12

2XL Gymwipes hos CrossFit Walleye

2XL Gymwipes har använts flitigt hos Crossfit Walleye i Västerås i nästan två år och nu berättar dom varför de tycker att de fungerar så bra.

Läs mer

2022-09-02

Prova-på erbjudande

Ny termin och dags att se över era städrutiner? Missa inte vårt Prova-på erbjudande på vår nya rengöringsprodukt Gymmattor. Beställer du minst två får…

Läs mer

2022-06-30

Ta hand om ditt löpband

Oavsett om du precis har köpt ditt första löpband eller om du försöker hålla ditt fem år gamla löpband i bra skick, är det viktigt att ge den lite reg…

Läs mer