2022-09-12

2XL Gymwipes hos CrossFit Walleye

Crossfit Walleye i Västerås är en grym box med utrustning i världsklass som hela tiden förnyar sitt utbud. De har använt 2XL gymwipes i snart 2 år och vi frågade dom hur de används och varför de föredrar 2XL våtservetter framför andra typer av rengöring.

"Vi använder våtservetterna till att torka av all vår utrustning som finns i boxen. De passar till allt och det bästa med våtservetterna är att det inte blir några fläckar eller märken. Det luktar gott och bli rent samtidigt som de desinficerar vår utrustning. Vi är supernöjda med 2XL gymwipes och kan varmt rekommendera dom."

Mats Persson - Crossfit Walleye

Fler nyheter

2022-09-12

2XL Gymwipes hos CrossFit Walleye

2XL Gymwipes har använts flitigt hos Crossfit Walleye i Västerås i nästan två år och nu berättar dom varför de tycker att de fungerar så bra.

Läs mer

2022-09-02

Prova-på erbjudande

Ny termin och dags att se över era städrutiner? Missa inte vårt Prova-på erbjudande på vår nya rengöringsprodukt Gymmattor. Beställer du minst två får…

Läs mer

2022-06-30

Ta hand om ditt löpband

Oavsett om du precis har köpt ditt första löpband eller om du försöker hålla ditt fem år gamla löpband i bra skick, är det viktigt att ge den lite reg…

Läs mer