Inköp & planering

Planerar du att öppna ett nytt gym eller är det dags att fräscha upp och uppdatera ett befintligt gym?


På GymDoktorn kan vi hjälpa er med planeringen och hitta bästa lösningen för er träningslokal.  Vi kan erbjuda golv, speglar, förvaring och utrustning specifikt för just dina behov. Vi köper och säljer de flesta modellerna av konditions-, styrke- och motståndsutrustning inklusive funktionell träning och fria vikter. När vi har satt ihop ett bra paket hjälper vi till med leverans och installation. Välkända inom gymbranschen fungerar vi som en återförsäljare för flera stora leverantörer av träningsutrustning både för kommersiella gym och privata hemmagym.

Varför ska du välja GymDoktorn?

Vi erbjuder en unik kombinationen av lång erfarenhet, specialistkunskap och rätt kontakter för att ge bästa möjliga gymservice. När du vänder dig till oss får du personlig service med fokus på dina behov. Det går alltid bra att ringa eller maila oss för att få råd eller mer information. Vi finns här efter varje service och installation för att se till att ni är nöjda med jobbet och har en säker träningsutrustning som fungerar.

Omklädning av gymdynor och bänkar

När överdraget på träningsbänken är slitet så är det dags att byta så den blir fräsch igen. Vi kan hjälpa till med omklädnad av olika typer av gymdynor så att gymutrustningen blir som ny igen. Om det är lokalt kan vi komma och hämta dynor/bänkar, det går annars bra att skicka det till oss. Vår omklädningstjänst håller en mycket hög standard.