Våra tjänster

Vi erbjuder en unik kombinationen av lång erfarenhet, specialistkunskap och rätt kontakter för att ge bästa möjliga gymservice. När du vänder dig till oss får du personlig service med fokus på dina behov. Oavsett om du är ägare till ett stort gym, ansvarig för ett företagsgym eller har ett litet hemmagym är det viktigt att ha en trygg samarbetspartner.

Med vår underhålls- och reparationstjänst kan du hålla din gymmaskiner i toppform. När du ska välja ny gymutrustning kan det vara svårt att veta vad som passar just dig. Med vår breda kunskap om träningsutrustning och olika leverantörer kan vi hjälpa dig i inköpsprocessen och sedan även hjälpa till med leverans och en korrekt installation.

Vi hjälper er med

Service & underhåll

GymDoktorn erbjuder olika typer av service som passar just dina specifika behov. Allt från engångsreparationer, underhållsbesök, akuta reparationer till årliga schemalagda serviceavtal.

Läs mer

Leverans & montering

Vi ser till att dina gymredskap blir proffsigt installerade och erbjuder även leverans samt bortforsling av emballage.

Läs mer

Inköp & planering

GymDoktorn kan hjälpa er med planeringen och hitta bästa lösningen för er träningslokal. Vi kan hjälpa till med inköp till ert nya gym eller uppdatera ett befintligt gym.

Läs mer